11 Ağustos 2017 Cuma 20:20
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Lojmanları'nın Temeli Atıldı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi merkezi kampüs alanında yer alacak olan personel lojmanlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Personel lojmanları temel atma törenine Ağrı Valisi Süleyman ELBAN, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK, Ağrı il Müftüsü İbrahim GEMİCİ ile akademik ve idari personel katıldı.

Bilimin sevgiyle bütünleştiği örnek üniversite olmayı hedefleyen Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, lojman inşaat alanında düzenlenen temel atma töreni Ağrı İl Müftüsü İbrahim GEMİCİ’nin okuduğu dua ile başladı. Akademik ve idari personelin barınma ihtiyacını gidermek amacıyla beş blok halinde inşa edilecek olan 100 dairenin yer alacağı lojman inşaatı en kısa sürede hizmete sunulması planlanmaktadır.

agri-ibrahim-cecen-universitesi-lojmanlarinin-temeli-atildi.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesi-lojmanlarinin-temeli-atildi-001.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesi-lojmanlarinin-temeli-atildi-002.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesi-lojmanlarinin-temeli-atildi-003.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesi-lojmanlarinin-temeli-atildi-004.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesi-lojmanlarinin-temeli-atildi-005.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesi-lojmanlarinin-temeli-atildi-006.jpgagri-ibrahim-cecen-universitesi-lojmanlarinin-temeli-atildi-007.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.