11 Mayıs 2018 Cuma 20:56
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde Arix Media Pharma Programı Konferansı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde, Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Dr. Mehmet Ali EGE’nin sunumlarıyla Arix Media Pharma Programı ile ilgili konferans düzenlendi. Programa Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Serdar GÜLTEKİN ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılışında konuşanProf. Dr. Mehmet Serdar GÜLTEKİN, Eczacılık Fakültesi Öğrencilerine hitaben; “Arix Media Pharmasizlerin eğitim hayatınızda ve mezun olduktan sonraki meslek yaşantınızda çok faydalı olabilecek bir program.” dedi. “Prof. Dr. GÜLTEKİN konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “Arix Media Pharma Programı meslek hayatınızda önemli bir yer tutacak. İlaçların etken maddelerinden, ticari isimlerine, kare kodlarına kadar her şeyi bulabileceğiniz çok ciddi bir program. Bu bağlamda, düzenlediğimiz konferansın sizler için çok faydalı olacağına inanıyorum.”

Arix Media Pharma Programının tanıtımını Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Dr. Mehmet Ali EGE yaptı. Dr. EGE ilk olarak Türkiye’de üretilen ilaçlardan, geçmişten günümüze kadar değişen ilaç fiyatlarından ve nedenlerinden kısaca bahsetti. Arix Media Pharma Programı sayesinde eczacıların, ilaçlar hakkında her türlü bilgiye sahibi olabileceklerini söyleyen Dr. EGE, bu programda hastanın ilacı nasıl kullanacağı, kullanırken nelere dikkat edileceği, kırmızı ve yeşil reçeteli ilaçların bilgilerine ulaşılabildiğini söyledi.

Konferans Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Serdar GÜLTEKİN’in Dr. Mehmet Ali EGE’ye teşekkür plaketi taktim etmesi ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.