02 Şubat 2018 Cuma 17:34
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'ne Tıp Fakültesi Kararı Çıktı!

Yükseköğretim Genel Kurulundan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine Tıp Fakültesi Kurulması ile İlgili Karar Çıktı

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Ağrı’ya ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine verdiği Tıp Fakültesi müjdesi, Yükseköğretim Genel Kurulu’ndanalınan kararla yeni bir boyut kazanmıştır.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi RektörüProf. Dr. Abdulhalik KARABULUT yaptığı açıklamada; göreve geldikleri ilk günden itibaren Ağrı ilinin en önemli sorunlarından biri olan sağlık sorununu çözmek adına üniversitemizin hedef ve planlamaları arasında Tıp Fakültesinin öncelikli olarak yer aldığını ifade etti. Bu minvalde yapılan çalışmalar netice vermiş ve kuruluş aşamasının en önemli basamaklarından biri Yükseköğretim Genel Kurulunun 11.01.2018 tarihli kararıyla aşılmıştır.

Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, “Bu güne kadar gelinen noktada, yapılan çalışmaların ve sarf edilen emeklerin meyvesini almış olmanın mutluluğu içindeyiz.” dedi. Yüksek Öğretim Genel Kurulu’ndan çıkan kararla artık yeni bir sürecin başladığını söyleyen Rektörümüz, “ asıl işimiz şimdi başlıyor, belirleyeceğimiz takvim içerisinde çalışmalarımızı tamamlayıp, mümkün olan en kısa sürede Tıp Fakültemizde eğitim-öğretim faaliyetlerini başlatıp hizmete sunacağız.” dedi.

"Ağrı ve üniversitemiz için hayati önemde gördüğümüz tıp fakültesi projesinin gerçekleştirilmesinde başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yekta SARAÇ ve Yükseköğretim Genel Kurulu Üyeleri olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Son Güncelleme: 02.02.2018 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turksi 2018-02-03 20:08:27

Sayın rektör, ağrıya hizmet için seçilen siyasilerden çok daha fazla hizmet etmekte. ancak bu kadar olur bir üniversitenin halkla bütünleşmesi, değer bilmek önemli inşlAllah emeklerin karşılığında ki saygıyı bulur ve öernek olduğu siyasi çevre bu örnek davranıştan utanır da hizmet etmeye zahmet gösterirler.

Avatar
Ferdi 2018-02-02 17:44:48

Salih

Avatar
Ferdi 2018-02-02 17:52:46

Bu proje sayın cumhurbaşkanımız projesi ve agri halkına vermiş olduğu sözüdür finansmanda ibrahim geçendir sizin agri halkına varsa bir projeniz varsa bir hizmetiniz ondan bahsedin.. sayın cumhurbaşkanımızin projesini kendinize mal etmeyin. Öyle koltukta oturmakla olmaz o işler...agri halkı ve gençlik sizden hizmet beklemektedir

Avatar
Ziya 2018-02-02 19:02:43

Zeki Müren de bizi gorecek mi diyesim var

Avatar
ESc saat 2018-02-02 19:28:26

Ağrımıza hayırlı uğurlu olsun

Avatar
ESc saat 2018-02-02 19:29:12

Artık erzurum yollarında ölüme son...