01 Aralık 2018 Cumartesi 10:16
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğrencilerinden Büyük Başarı

Ankara’da gerçekleştirilen IV. Rusça Olimpiyatlarında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencilerinden Ceren Dağtekin A1 düzeyinde 1. Candan İnal B1 düzeyinde 2. oldu.

ODTÜ, Hacettepe Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, TOBB Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Ankara TÖMER, RUKEM, Rusya Araştırmaları Enstitüsü, RUSMER vb. merkezlerin bulunduğu 17 Üniversite ve bazı dil öğretim merkezlerinin katılımıyla Ankara’da gerçekleştirilen üç bin öğrencinin yarıştığı IV. Rusça Olimpiyatlarında önemli bir başarı elde eden öğrenciler, Moskova’da bulunan üniversitelerde dil eğitimi başvurularında öncelik kazandı.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Durak, Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyelerini ve başarılı öğrencileri makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, IV. Rusça Olimpiyatlarında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesini başarıyla temsil eden öğrencileri kutlayarak, eğitim öğretim hayatları boyunca başarı dileklerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.