03 Aralık 2018 Pazartesi 19:55
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencileri , “Değerler Eğitimi” dersi kapsamında Tutak ilçesine bağlı Ortayamaç köyünde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi ve kışlık kıyafet yardımı gerçekleştirdi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 1. sınıf öğrencileri, “Değerler Eğitimi” dersi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenciler için topladıkları kışlık kıyafet ve kırtasiye malzemelerini , Ağrı Tutak İlçesinin Ortayamaç köyünde eğitim gören minik öğrencilere ulaştırdı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer ÇINAR öncülüğünde hazırlanan “Hayır, Kalbe Açılan Kapıdır” başlıklı etkinliğe fakülte öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Fatma TEMELLİ ve Dr. Öğr. Üyesi Halil AKKURT’ta eşlik etti. Fakülte öğrencilerinden olan Muhammed ASLAN, Neslişah Kara ve İrem ATAŞ’ın gönüllü olarak üstlendikleri etkinlikte köy okulundaki ihtiyaç sahibi öğrenciler için kışlık kıyafet ve kırtasiye malzemeleri toplanarak öğrencilere hediye edildi.

Öğrenciler, toplanan kışlık kıyafet ve kırtasiye malzemelerini, önceden belirledikleri Tutak ilçesinin Ortayamaç köyünün Ortayamaç İlkokuluna ve Anaokulunda eğitim gören öğrencilere ulaştırdı.

Minik öğrenciler malzemelerin paylaşılması sırasında büyük bir sevinç ve mutluluk yaşadı. Okul Müdürü Aslı İYİİŞLER ve Anaokulu hocası Sedanur BAYRAM yapmış olduğu açıklamada, bu anlamlı projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen İktisat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer ÇINAR başta olmak üzere, projeyi üstlenen gönüllü öğrencilere minik öğrenciler adına teşekkür etti.

Fakülte öğrencilerinin gerçekleştirmiş olduğu etkinlikten dolayı Tutak İlçe Kaymakamı Erkan İsa ERAT hocaları ve öğrencileri makamında kabul ederek ‘’Bu etkinlikte emeği geçen hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Kaymakamlık olarak bu tür etkinliklerde üzerimize düşen görevide her zaman yapmaya hazırız.’’ diyerek etkinlikten duyduğu memnuniyeti diler getirdi.

Son Güncelleme: 10.12.2018 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.