12 Mart 2020 Perşembe 23:48
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesindeki Faaliyetlere Corona virüs engeli

Alınan tedbirler kapsamında, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde (AİÇÜ) bütün sosyal ve kültürel faaliyetler iptal edildi.

Akademisyen, idari personel ve öğrencisi ile büyük bir aileye sahip üniversite yerleşkelerindeki fakülteler, yüksekokulları, meslek yüksekokulların sosyal, kültürel ve spor tesislerde temizlik ve dezenfektasyon çalışmaları artırıldı.

Sağlık Bakanlığı'nın aldığı tedbirler ile ülkenin Corona virüs konusunda başarılı bir sınav verdiğini belirten AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, hastalıkla ilgili tedbirler kapsamında üniversitedeki bina ve tesislerin ekipler tarafından sık sık temizlenip dezenfekte edildiğini söyledi.

Prof. Dr. Karabulut, "Şu an ülkemizde bir vakaya rastlanmış ve çok ciddi bir durum söz konusu değil. Ağrı'da da şu ana kadar rastlanmış bir vaka yok ama yine de Üniversite tedbiri elden bırakmıyoruz. Aldığımız tedbirler ışığında üniversite bünyesindeki tüm sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile kulüp etkinliklerinin iptal edildi.

Zorunlu olanların ise izne tabi olacak, tüm kullanım alanlarımızı ise şu an dezenfekte ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 13.03.2020 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.