29 Kasım 2018 Perşembe 16:13
Ağrı İçin Kar Yağışı Uyarısı Geldi

Meteoroloji açıkladı. Ağrı için kar yağışı uyarısı var. Önlemlerin alınması ve halkın bilinçlenmesi yapılan uyarılar ile sağlandı. Ağrı, kar yağışına dikkat.

Meteoroloji 12.Bölge Müdürlüğü Uyarıyor

Kış aylarının yavaş yavaş kendisini hissettirmesi ile Ağrı için kar yağışı uyarısı geldi. Kar yağışı beklentisinin olmasından ötürü, meteoroloji 12.bölge müdürlüğü uyardı. Bölgesel olarak gerçekleşecek olan kar yağışının Ağrı ilinde son derece hissedilecek olduğunu bilerek, Ağrı halkının buna uygun şekilde davranması gerektiği yönünde bilgi verildi. Ağrı halkının yoğun kar yağışı karşısında tedbirli olması gerektiği söylendi.

Meteoroloji uyardı;

Ağrı için kar yağışı bekleniyor…

Akşam Saatlerinden İtibaren Kar Yağışı

Farklı illerde de olacak olan kar yağışı, akşam saatlerinden itibaren başlayacak. Ağrı’ya bölge bölge yağma ihtimali söylenmiş olan Ağrı için de kar beklentisi akşam saatlerinden itibaren olacak. Bunun için mutlaka Ağrı halkının tedbirli davranması gerekiyor. Beklenen kar geliyor. Aralık ayına giriyor olunmasının başında, yazdan beridir yolu gözlenen beyaz manzaralara az kaldı. Ağrı hava durumu kapsamında yapılan araştırmalar dahilinde, kısa süre içinde Ağrı’nın beyazlarla kaplı olacağı söylenmiştir. Meteoroloji 12.bölge müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Ağrı’yı kar bekliyor.

Elbette kar yağışı bilgisinin ardından, gözler kar yağışı tatillerine çevrildi. Henüz herhangi bir kar tatili gözükmüyor. Yoğun şeklide gerçekleşmesi beklenen kar yağışlarının ardından duruma göre kar yağışı tatilinin olması söz konusu olabilir.

Öğrenciler meraklı… Kar tatili zaman?

Yağışların durumunda göre Ağrı’daki kar yağışı sonrasında tatiller ile ilgili detaylı açıklama yapılacaktır.

Bölgelere de Yağış Olacak

Sadece Ağrı değil, bölgelere de yağış olacağı yönünde bilgi verildi. Nasıl mı? Erzincan için gün saatlerinden itibaren kar yağışı beklentisi var. Bunun yanında tıpkı Ağrı gibi akşam saatlerinden sonra yağışın olacağı illerimiz Kars, Erzurum… Mutlaka bu illerimizde de akşam saatlerinden sonra yapması beklenen kar için önlem alınmalı. Kış aylarını hissettirecek olan soğuk ve kar Ağrı, Erzurum, Kars gibi illerde bölgesel olarak bekleniyor. Ağrı’da kar yağışı beklentisi kapsamında diğer iller de heyecanla bekliyor.

Son Güncelleme: 29.11.2018 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.