04 Nisan 2017 Salı 11:22
Ağrı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitki Koruma Toplantısı

Bitki Koruma Ürünleri Stok Takip Sistemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Ağrı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi tarafından düzenlenen Bitki Koruma Ürünleri Perakende Satış Bayileri ile Zirai Mücadele Alet ve Makine Bayilerine değerlendirme ve eğitim toplantısı düzenlendi.

Yapılan toplantıya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kenan ENGİN, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Personelleri, İlimizde bulunan Bitki Koruma Ürünleri Perakende Satış Bayileri ve Zirai Mücadele Alt-Makina Bayileri katıldı.

Bakanlığımız Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünün yeni uygulaması olan “ Bitki Koruma Ürünleri Stok Takip Sistemi” hakkında bilgilendirme yapıldı. Yeni sistemin tanıtımında önemli noktalar uygulamalı olarak gösterildi.Toplantıda Bitki Koruma ürünlerinin zirai mücadele ile ilgili teknik talimatlar ve teknik tavsiyelerinin uygun olarak kullanılması ile tüketici sağlığı ve çevrenin korunmasına yönelik olarak ürünlerde kullanılan bitki koruma ürünleri ile ilgili dikkat edilmesi gereken konular ve yeni gelişmeler hakkında bilgi verildi.

Toplantıda açıklama yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan ENGİN; İl Müdürlüğümüz teknik personeli tarafından devamlı bilgilendirme ve denetleme çalışmaları yapılacağı ve bayilerle sürekli iletişim içerisinde olunacağını belirtti.

Toplantı sonunda katılımcılara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kenan ENGİN tarafından katılım belgeleri verildi.

agri-il-gida-tarim-ve-hayvancilik-mudurlugu-bitki-koruma-toplantisi.jpgagri-il-gida-tarim-ve-hayvancilik-mudurlugu-bitki-koruma-toplantisi-001.jpgagri-il-gida-tarim-ve-hayvancilik-mudurlugu-bitki-koruma-toplantisi-002.jpgagri-il-gida-tarim-ve-hayvancilik-mudurlugu-bitki-koruma-toplantisi-003.jpg

 

 

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.