19 Kasım 2022 Cumartesi 19:14
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek'ten Dünya Çocuk Hakları Günü mesajı

Kökrek, mesajında,"Çocuklar yarının büyükleri, geleceğin yöneticisi ve güvencesidirler. Çocuklar, sevgi dolu yürekleriyle insanlığın umudu, masumiyetin simgesidir. Onların masumiyetini korumak, çocukları her türlü olumsuzluklardan uzak tutmak, sağlıklı nesiller yetiştirmek herkesin ortak görev ve sorumluluğudur. Özellikle yaşamın ilk yıllarında eğitim ve bakım ihtiyaçlarının zamanında ve yeterli olarak karşılanması, sevgiyle büyümeleri temel güven duygusu kazanmaları açısından önemlidir"dedi.

Çocuklara seslenen Kökrek,"Bizim gelecek umutlarımızı canlı tutan, tazeleyen sizin gözlerinizdeki ışıltıdır. Bir yandan sizlere daha iyi imkan ve şartlar oluşturmak üzere geceli gündüzlü çalışırken, bir yandan da sizlerin gelecek hayallerinizi kırmamak için büyük dikkat ve özen gösteriyoruz. Kalplerinizdeki yaşama sevinci hiç kaybolmasın. Sizin berrak zihinlerinizin, coşkulu kalplerinizin, aydınlık hayallerinizin Türkiye'nin en büyük güvencesi olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm çocuklarımıza, sağlıklı, mutlu ve başarılı yarınlar diliyor, çocuklarımızın Dünya Çocuk Hakları Günlerini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.