31 Mart 2021 Çarşamba 22:40
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Tekin Ödülünü Aldı

AĞRI'NIN EĞİTİMİNE KENDİNİ ADAYAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEKİN ÖDÜLÜNÜ ALDI

Dünya Basın Mensupları Derneği'nin (DBMD) 10'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen ödül töreninde, dezavantajlı bölgelerde yapmış olduğu eğitim projelerinden dolayı ödüle layık görülen İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin ödülünü aldı.

Dünya Basın Mensupları Derneği'nin (DBMD) 10'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan Çırağan Sarayı'nda ödül töreni düzenlendi.

Koronavirüs tedbirlerine uygun şekilde yapılan ödül törenine milletvekili, medya mensubu, iş insanı, bürokrasi ve sanat dünyasından birçok kişi katılarak çeşitli kategorilerde kendi alanlarında yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı ödüle layık görülen kişilere ödülleri verildi. Ödül töreninde, dezavantajlı bölgelerde yapmış olduğu eğitim projelerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin ödüle layık görüldü.

Dünya Basın Mensupları Derneği' (DBMD) Genel Başkanı Muzaffer Tunç'un elinden ödülünü alan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Başkan Muzaffer Tunç ve ekibine teşekkür etti. Ağrı'da eğitimin çıtasını yükseltmek amacıyla idareci ve meslektaşları ile birlikte güzel projelere imza attığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, "En zor şartlar altında bile, ilimizin her köşesinde öğrencilere ışık olan, her bireyin yetişmesinde büyük rol üstlenen, ilim ve irfanı, bilgi ve teknolojiyi genç beyinlere işleyip, onları geleceğe hazırlama konusunda her türlü fedakârlığı da gösteren meslektaşlarımın adına bu ödülü alıyorum. Bu bağlamda idareci ve meslektaşlarımın verdiği bu fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum ve onlarla çalışmaktan gurur duyuyorum"dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.