13 Haziran 2018 Çarşamba 23:20
Ağrı İl Müftüğü Sahur Programları Düzenliyor

Birine Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişleri  Mustafa ASİLTÜRK ile Harun ÜNAL’ın da katıldığı programlara İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU, Müftü yardımcıları, İl vaizleri, şube müdürü, kurum personelleri, Kursların yöneticileri, hocaları ve öğrenciler iştirak etti.

Oldukça verimli geçen ve küçük hafızları sevindiren programlarda yemek duası, Kur’an tilaveti ve sabah namazındaki imamlık vazifesi hafızlar tarafından yapıldı.

Sevinçleri her hallerinde belli olan hafızlara İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU motive edici sohbetler yaptı. Sayın TOPÇU konuşmalarında şunları vurguladı: “Elhamdulillah sizler çok şanslı bir dönemde okuyorsunuz. Milletin ve devletimizin sizin gibi vatan evlatlarına teveccühü fazladır. İmkânlarınız daha güzel. İmkânların kıt olduğu dönemlerden geliyoruz. İkinci el kitapları dahi bulmakta zorluk çektiğimiz günleri yaşadık. Şuan yıldızlı otelleri andıran pansiyonlarda hafızlık ve Kur’an eğitimimizi yapıyorsunuz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bize düşen çok çalışmak ve elimizdeki nimetlerin şükrünü eda etmektir. “Toplumun en hayırlısı topluma hizmet edendir” mantığı ile “sizin en hayırlınız Kur’an-ı öğrenen ve öğreteninizdir” amacında hareket etmeliyiz.  Seher ve sahurun bu bereketli saatinde müftü yardımcılarımız, vaizlerimiz, şube müdürümüz, şeflerimiz ve diğer personellerimizle tam kadro sizinle bir aradayız. Her zaman bu ekiple yanınızda olacağız. Yeter ki siz çalışın ve yaşınızın ve imkânlarınızın hakkını vererek başarılı, ülkesini, devletini ve milletini seven ve de bu uğurda hizmet eden erdemli insanlar olunuz. Sizleri ve sizleri üşenmeden buralara teşvik eden anne babalarınızı ve de öğretici hocalarınızı tebrik ediyorum”

Programlar cemaatle kılınan sabah namazlarından sonra sona erdi.

Son Güncelleme: 14.06.2018 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.