03 Mayıs 2021 Pazartesi 21:02
Ağrı İl Müftülüğü'nden İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım

Ağrı İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şubesi ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye devam ediyor.

Ağrı Müftülüğü ve TDV Ağrı Şubesi “Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin” sloganıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara; alışveriş kartları, giysi ve gıda kolileri ulaştırıyor.

TDV gönüllüleri ve İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı ile dağıtım faaliyetine katılan İl Müftü Vekili Murat Sarı şu ifadelerde bulundu; “On yıllardır ülkemiz ve tüm dünyada iyilik faaliyetleri sürdüren Türkiye Diyanet Vakfı bu yıl “Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin” sloganıyla başlattığı yardım kampanyasıyla ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli oluyor. Bizlerde Müftülük ve TDV Ağrı Şubesi olarak sürdürülen kampanya kapsamında hayırsever vatandaşlarımızın şubemize yapmış olduğu bağışları emanet bilinciyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere bir çalışma içerisindeyiz. Ramazan ayı boyunca göçmen ailelerinde içerisinde bulunduğu yaklaşık 1000 aileye; gıda kolisi, alışveriş yardım kartı ve kıyafet yardımı ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu yardımlarımız imkanlar dahilinde her zaman devam edecektir inşallah.”

Müftülük ve TDV Şubesi olarak her zaman vatandaşların hizmetinde olduklarını belirten Müftü Vekili Sarı, yardım kampanyasına destek veren hayırseverlere, TDV gönüllülerine ve din görevlilerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 03.05.2021 23:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.