17 Ağustos 2018 Cuma 18:46
Ağrı İl Müftülüğünce Yardım Kampanyası Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU 16.08.2018 tarihinde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Nezahat Çeçen Konferans salonunda din görevlileri ile inşaatı devam eden yurt içi ve yurt dışındaki camiler için ‘Bir Tuğla da Benim Olsun’ kampanyası hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.Toplantıya konuk misafir Emekli Müftü Ahmet AKGÜL’de iştirak ederek görevlilerle hasbihalde bulunmasına imkan tanındı.

Ağrı İl Müftüsü TOPÇU, ayet ve hadislerin Müslümanlara camiler inşa etmeyi, camilere sahip çıkmayı, camileri onarmayı bir görev olarak yüklediğini belirterek, “Bizler caminin değerleriyle kurulan bir medeniyetin varisleriyiz. Sadece ibadetlerimiz değil tarihimiz, edebiyatımız, örf ve adetlerimiz camiyle iç içedir” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın, inşaatı devam eden yurt içi ve yurt dışındaki camiler için vatandaşların yardımına başvurduğunu anlatan TOPÇU, “Aziz milletimizin bugüne kadar olduğu gibi kıyamete değin camilere destek olacağına cânı gönülden inanıyoruz. Bu bağlamda ‘Bir Tuğla da Benim Olsun’ kampanyasını başlatmış bulunuyoruz” dedi.

TOPÇU, kampanyaya katılmak isteyenlerin ‘CAMİ’ yazarak 1379’a mesaj göndermeleri halinde 10 lira yardımda bulunabileceklerini de kaydetti.

Son Güncelleme: 17.08.2018 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.