30 Mayıs 2019 Perşembe 09:33
Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu'dan Bayram Mesajı

AĞRI İL MÜFTÜSÜ TOPÇU’DAN BAYRAM MESAJI

Rahmetiyle bizi kuşatan, mağfiretiyle bizi huzura kavuşturan, cehennemden Azad müjdesi ile bizi sevindiren kutlu bir mevsimin,yani şanı şerefi yüce Ramazan mevsiminin daha sonuna geldik.Yüce Rabbimizden umudumuz bize va’d edilen mükâfatlara bizleri kavuşturmasıdır.

Öncelikle Cuma günü idrak edeceğimiz kadri çok büyük olan gece olan Kadir Gecenizi tebrik ediyorum.Gecelerin şahı ve yüce Allah’ımızın “bin aydan daha hayırlıdır” diye vasfettiği bu geceyi en güzel bir şekilde değerlendirmeyi Hak Teâla’dan niyaz ediyorum.

Ardından hayır ve mükâfatların günü,müminlerin beratı,mükâfatı olan Ramazan Bayramını idrak edeceğiz inşallah.Ramazan mektebinin adeta sertifikası olan Ramazan Bayramı gecesi ibadet,ezkar, efkâr,tekbirat ve tesbihat ile süslenmesi gerekmektedir.Çünkü bayram geceleri duaların makbul olduğu müstesna gecelerdendir. Bu duygu ve düşüncelerle özelde Ağrı halkımızın,genelde de ülkemizin ve de tüm İslamâleminin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Allah Teala birliğimize, dirliğimize ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile eylesin.

Tandoğan TOPÇU

Ağrı İl Müftüsü

Son Güncelleme: 31.05.2019 23:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.