08 Aralık 2018 Cumartesi 11:37
Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu'dan Görme Engelli Vatandaşlara Ziyaret

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU, İl Engelli koordinatörü İl Vaizi Maşallah HAN 3 Aralık "Dünya Engelliler günü" münasebetiyle görme engelli vatandaşların ailelerini evlerinde ziyaret ettiler.

İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU engellilerin ailelerini evlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Yaşadıkları sıkıntı ve sorunlarını İl Müftüsü ile paylaştılar. Bu ziyaretten dolayı engelli aileleri çok memnun kaldıklarını dile getirerek İl Müftüsüne teşekkür ettiler.

İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU; Cenab-ı Allah bizleri imtihana tabi tuttuğunu, her insanın da imtihanının farklı olduğunu, buna karşı sabırlı olmamızı tavsiye ederek şunları ifade etti: ”Ben bir kulumu iki gözünü alarak imtihana tabi tuttuğumda, buna sabrederse, bunun karşılığında kendisine Cenneti veririm.” (Buhari, Merda,7) Dinimizde; engel uzuvlardaki el, ayak, göz, dil, kulak değildir, asıl engel ve özrü olanlar ise manevi olarak sizleri görmeyenlerdir, duyarsız olanlardır,dedi.

Görme engelli ailelere İl Müftülüğü tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Son Güncelleme: 12.12.2018 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.