24 Mart 2017 Cuma 13:35
Ağrı İl Özel İdare 33 bin km Yol Açtı

İl Özel İdare 2016-2017 Kış Sezonunda 33 bin Km Yol Açtı

Özel İdare, vatandaşların güvenilir ve rahat bir şekilde ulaşım sağlamaları için 18 adet greyder, 9 adet dozer, 15 adet yükleyici, 14 adet CSP, 5 adet kar bıçaklı kamyon, 17 adet servis destek aracı olmak üzere toplam 73 adet iş makinesi ve 87 personel ile 24 saat hizmet verdi.

Özel İdare, hizmet alanı içerisinde yer alan bin 923 yerleşim biriminde toplam 3 bin 275 km yol ağında karla mücadele çalışması yürüttü. Mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 esasına göre çalışarak kırsalda yaşayan hiçbir vatandaşı mağdur etmedi.

agri-il-ozel-idare-33-bin-km-yol-acti.jpg

‘Karla Mücadele Eylem Planı’ kapsamında hareket eden Özel İdare; hastalık, doğum, ölüm ve taşımalı eğitim yapılan köy yollarına açılmasına öncelik verdi.

Özel İdare’nin hizmet sağlamadaki önemine değinen Genel Sekreter Erhan Tenekeci, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Özel İdare muazzam bir çalışma temposu içindeydi. Çok ağır bir kış sezonunu geride bıraktık. Önceden ortaya koyduğumuz Karla Mücadele Eylem Planı çerçevesinde gerekli her türlü donanımsal hazırlığı yapmıştık.

Kar bizim için bir nimet ve berekettir. Karla mücadele edebilecek gücümüz ve hizmet kapasitemiz var. 33 bin km yol açma çalışması gerçekleştirdik.

Arkadaşlarımız fedakârca çalıştılar. Hepsini teşekkür ediyorum. Yakın zamanda inşaat sezonunun başlamasıyla birlikte diğer projelerimiz için kolları sıvayıp çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.