31 Ocak 2017 Salı 21:11
Ağrı İl Özel İdaresi 507 Köy Yolunu Ulaşıma Açtı

67 iş makinesi ve 8 ekip ile 3275 km yol ağında Türkiye’nin en genç ve güçlü araç filosuyla 24 saat çalışan İl Özel İdaresi ekipleri vatandaşa hizmet etmeye devam ediyor. Fırtınanın dinmemesi dolayısıyla henüz kapalı olan 55 köy yolunun tekrar ulaşıma açılması içinse çalışmalar kesintisiz sürüyor.

Grup köy yolları, taşımalı eğitim ve nüfus bakımından yoğun köy yollarının ulaşıma açılmasına öncelik veren Özel İdare, kış sezonu boyunca 25 bin km yolu ulaşıma açtı.

Kırsalda ağır kış şartlarının hâkim olmaya başladığı Ağrı’da, köy yollarının ulaşıma açılması için çalıştıklarını belirten Genel Sekreter Erhan Tenekeci, “Son yılların en ağır kış mevsimini yaşıyoruz. Kırsalda yaklaşık 1 metre kar kalınlığı var. 923 yerleşim biriminde 3275 km yol ağında ekiplerimiz fedakâr bir şekilde, gece gündüz hizmet vermeye çalışıyor. Personellerimize ve kırsalda yaşayan hemşerilerimize sabırlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Karşılıklı iyi niyet ile çalışmalarımız devam ediyor.

agri-il-ozel-idaresi-507-koy-yolunu-ulasima-acti.jpg

Bu kış sezonu içinde 25 bin km yol ağını ulaşıma açtık. Burada sadece bizim mücadele etmemiz yeterli değil. Bununla beraber vatandaşlarımızdan kış lastiği olmadan hatta zincirlerini yanlarında bulundurmadan yola çıkmamalarını istirham ediyoruz. Yollarda kimi zaman buzlanma kimi zaman sürgün oluyor. Sürücülerimizden takip mesafelerini ayarlamalarını, hızlarına dikkat etmelerini, kış şartlarına uygun bir şekilde yola çıkmalarını istiyoruz.

Yapılan yol açma çalışmalarında hastalık, doğum, ölüm ve taşımalı eğitim yapılan köy yollarına öncelik veren ekiplerimiz, birçok vakaya anında müdahale ederek köy yollarını kısa sürede ulaşıma açıyor. Bizlere gösterdikleri destek için tüm Ağrılı hemşerilerimize tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.