03 Şubat 2017 Cuma 19:21
Ağrı İl Özel İdaresi araç filosuna 5 iş aracı daha kattı

Özel idare bahçesinde AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Ağrı Valisi Musa Işın, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ve Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci'nin katılımıyla düzenlenen törenle yeni araçlar hizmete girdi.

Mevcut araç filosuyla Türkiye'nin en genç araçlarına sahip olan İl Özel İdaresi araçlarının yaş ortalaması, yeni alınan 3 adet lastik tekerlekli kepçe, 1 adet paletli ekskavatör, 1 adet yükleyici ile daha da güçlendi. 

Işın, araçlar için hayır dileklerinde bulunarak, "Yeni alınan araçlarla birlikte özel idare makine parkı daha da güçlendi. Çalışmalar daha kaliteli ve hızlı bir şekilde yürütülecek." dedi. 

agri-il-ozel-idaresi-arac-filosuna-5-is-araci-daha-katti.jpgagri-il-ozel-idaresi-arac-filosuna-5-is-araci-daha-katti-001.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.