18 Şubat 2021 Perşembe 20:23
Ağrı İl Özel İdaresi Karla Mücadeleye Devam Ediyor

Vali Dr. Osman Varol, Genel Sekreterimiz Erhan Tenekeci ile birlikte Aslangazi Köyünde ekiplerin karla mücadele çalışmasını yerinde inceledi.

Vali Varol, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın ulaşımda herhangi bir mağduriyet yaşamaması için İl Özel İdaremize bağlı 78 iş makinesi, 91 personel ve 8 adet mobil ekibin büyük bir özveriyle 24 saat aralıksız görev yaptığını belirterek Karla mücadele ekiplerine tatlı ikram etti.

İncelemeleri sırasında yolda kalan bir araca yönelik ekipler tarafından gerçekleştirilen kurtarma faaliyetine katılan Vali Dr. Osman Varol, aracı yolda kalan vatandaşlarımıza tatlı ikramında bulunarak, bir süre sohbet etti.

Karla mücadele ekibimize teşekkürlerini ileten Vali Varol, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarının aralıksız sürdüğünü vurguladı.

Ekipler; daha önce hazırlanan Karla Mücadele Eylem Planı çerçevesinde 7 gün 24 saat çalışma esasına göre düzenlenip, hastalık, doğum, ölüm ve grup köy yollarına öncelik vermekte.

3 bin 285 km yol ağımızda 78 iş makinesi 91 personel ve 8 adet mobil ekiple vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımız sürmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.