21 Kasım 2016 Pazartesi 17:51
Ağrı İl Özel İdaresinin 2016 Yılı Çalışmaları

Tenekeci, yaptığı yazılı açıklamada, tüm kurumlara ait olan ihalelerin titiz ve şeffaf bir şekilde yapılıp sonlandırıldığını belirtti.

 "Gerçekleştirilen ihalelerden 97'si onaylanıp, 18 ihale ise harcama yetkilisi ya da ihale komisyonu tarafından iptal edildi." diyen Tenekeci, kurum olarak aktif, dinamik, çözümleyici bir misyon ve vizyonla hareket etiklerini vurguladı.

Tenekeci, şunları aktardı:

"Kurumsal olarak ilimizde katılımcılık prensibini esas alan çalışmalar ortaya koyuyoruz. Yasalarla belirlenen görev bilincini başarılı ve verimli bir çalışma temposuyla ortaya koyan personelimize teşekkür ediyorum. Kurumumuzun çalışma alanını kapsayan her türlü hizmeti yapıyoruz ve ilgili kamu kurumlarımıza da bu noktada gerekli her türlü desteği büyük bir özveri ile sağlıyoruz. Diğer kamu kurumlarımızla birlikte güçlü bir koordinasyon temelinde ilimize büyük hizmetler yapmak için hep beraber daha çok çalışacağız." 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.