05 Eylül 2021 Pazar 10:53
Ağrı İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Düzenlendi

2021-2022 sezonunda ilimizde yapılacak olan spor müsabakalarında alınacak güvenlik tedbirlerinin ele alındığı toplantıya Valimiz Dr. Osman Varol’un yanı sıra Belediye Başkan Vekili Nesim Zengin, Vali Yardımcısı Bülent Şimşek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İsmail Sıkı, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Gençlik Ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Coşkun Daharlı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Emin Oral Bülbüloğlu, Amatör Kulüpler Federasyonu temsilcisi, Ağrı 1970 Spor temsilcisi ve Ağrı Vefa Spor temsilcisi katıldı.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, ilimizde yapılacak olan müsabakaların öncesi, sırası ve sonrasında alınacak emniyet tedbirleri, COVID-19 tedbirleri, HES kodu kontrolü ve stadyumun durumu başlıkları değerlendirilerek alınacak güvenlik tedbirleri ve yapılacak faaliyetler planlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.