28 Nisan 2017 Cuma 20:40
Ağrı İl Tarım Müdürlüğü personeli Köy Okullarına Kitap Kampanyası başlattı

İl Müdürlüğümüz Personeli Tarafından “Köy Okullarına Kitap Kampanyası” düzenlendi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışanları tarafından köy okullarının kitap eksiklerini gidermek amacıyla “Kitap Toplama Kampanyası” başlatıldı.

İl Müdürlüğümüz personeli tarafından alınan kitaplar kampanya kapsamında İlimiz Merekez’ e bağlı Güvenli Köyü İlk Öğretim Okulu, Esenköy İlk Öğretim Okulu, Murat Kız Yatılı İlk Öğretim Okulu ve Hamur İlçesine bağlı Özdirek Köyü İl Öğretim okuluna verildi. Ayrıca bahsedilen okullara kitaplıkta verildi.

Önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan kitap kampanyası İl Müdürlüğümüz Personeli tarafından kitap ihtiyacı olan okullara dağıtılarak kültür köprüsü oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Bu önemli projeye destek veren Personelimize katkılarından dolayı teşekkür eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Kenan ENGİN; Kitaplık ve Kütüphanelerinde eksikleri olan özellikle köy okullarımızın eksikliklerinin tamamlamak amacıyla böyle bir kampanya başlattık diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Bu tür kampanyalarla paylaşma bilincini artırmayı hedefliyoruz. Bizlerde bu tür kampanyaları destekleyerek gelecek nesillerin daha bilinçli olmasını sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Personelimiz tarafından toplanan kitaplar ihtiyacı olan köy okullarına verilerek okullarda kütüphane oluşumu ve gelişimine katkı sağlanmıştır.

agri-il-tarim-mudurlugu-personeli-koy-okullarina-kitap-kampanyasi-baslatti.jpgagri-il-tarim-mudurlugu-personeli-koy-okullarina-kitap-kampanyasi-baslatti-001.jpgagri-il-tarim-mudurlugu-personeli-koy-okullarina-kitap-kampanyasi-baslatti-002.jpgagri-il-tarim-mudurlugu-personeli-koy-okullarina-kitap-kampanyasi-baslatti-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.