15 Eylül 2017 Cuma 20:33
Ağrı İşkur'dan 560 Kişiye İş Müjdesi

Ağrı işkur il müdürlüğü ''toplum yararına'' programı çerçevesinde il ve ilçe merkezleri ile köy okullarında çalıştırılmak üzere 9 ay süreli 560 kişi noter kurasıyla personel alacak.

Ağrı'da, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında, 560 kişiye iş imkanı sağlanacak.

İŞKUR Ağrı İl Müdürü Gıyas Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Milli Eğitim müdürlüklerine görevlendirilmek üzere 560 kişiye geçici istihdam sağlayacaklarını söyledi.

İş başvurularının 18-25 Eylül arasında yapılacağını belirten Güven, "Ağrı il ve ilçe merkezleri ile köy okullarında çalıştırılmak üzere 9 ay süreli 560 kişi noter kurasıyla işe alınacak." dedi.

Bir ikamet adresinden sadece bir kişinin çalışabileceğini ifade eden Güven, şunları söyledi:

"Müracaatların İŞKUR İl Müdürlüğü ile ilçe belediye ve kaymakamlıklarında bulunan İŞKUR irtibat bürolarından ve iskur.gov.tr internet adresinden şahsen yapılması gerekmektedir. Hane geliri asgari ücretin 3 katından fazla olan ikamet adresli kişiler çalışamayacaktır."

agri-iskurdan-560-kisiye-is-mujdesi.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.