13 Nisan 2020 Pazartesi 22:12
Ağrı Karantinada tutulan ikizlere yeni yaş sürprizi

Coronavirus (Covid-19) salgınını önlemek amacıyla alınan önlemler kapsamında yurt dışında bulunan ve Türkiye'ye giriş yapan vatandaşlar 14 gün süreyle tedbir amaçlı KYK'ya bağlı yurtlarda karantina altında tutuluyor.

Geçtiğimiz günlerde İran'dan Türkiye'ye giriş yapan Murat ve Zehre Bakdemir çifti, Ağrı Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Abdurrahman Arvasi Yurdu'nda çocukları ile birlikte karantinaya alındılar.

Ailenin sekiz yaşına giren Derya ve Deniz kardeşlere moral amacıyla KYK görevlileri ve sağlık çalışanları tarafından yaş pasta sürprizi yapıldı.

Sağlık ve yurt çalışanlarının aldıkları tedbirler kapsamında gerçekleştirdikleri sürprizde ikizlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Covid-19 testi yapılan aile, 14 günlük karantina sürelerinin dolmasını bekliyor. Yapılan testlerin sonucunun negatif çıkması ve karantina sürelerinin dolması halinde ailenin, ikamet ettikleri Yozgat iline geçecekleri öğrenildi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.