08 Ocak 2017 Pazar 14:49
Ağrı Küpkıran Kayak Merkezi'nde kayak keyfi

Ağrı'da hafta sonu tatilinde Küpkıran Kayak Merkezi'ne giden kayakseverler yoğunluğa yol açtı.

Kar kalınlığının yarım metreyi geçtiği pistte sis nedeniyle görüş mesafesinin yer yer 20 metreye kadar düşmesine rağmen snowboard, kayak ve kızakla kayanlar eğlenceli anlar yaşadı.

Vatandaşlardan Harun Budak, her hafta sonunu Küpkıran Kayak Merkezi'nde geçirdiğini söyledi.

Kayak merkezinde yoğunluk yaşandığını anlatan Budak, "Küpkıran Kayak Merkezi kente 2 kilometre uzaklıkta. Ağrı'da fazla aktivite olmadığından burada zaman geçiriyoruz. Gördüğünüz gibi birçok öğrenci, memur burada." dedi.

Ahmet Mağal da kayak merkezinin kış memleketi için bulunmaz bir nimet olduğunu söyledi.

Daha büyük kayak merkezine ihtiyaç duyulduğunu anlatan Mağal, "Eleşkirt ilçemizdeki kayak merkezinin aktif hale gelmesini istiyoruz. Burası da güzel ve kent için faydalı bir tesis.

Zamanımızı spor yaparak değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı. 

agri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi-.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--001.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--002.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--003.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--004.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--005.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--006.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--007.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--008.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--009.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--010.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--011.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--012.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--013.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--014.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--015.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--016.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--017.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--018.jpgagri-kupkiran-kayak-merkezinde-kayak-keyfi--019.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.