31 Mart 2018 Cumartesi 15:37
Ağrı Kyk Yurtlarında "İnsaf Et, Tasarruf Et" Seminerleri Verildi

Ağrı İbrahim ÇeçenÜniversitesi öğretim görevlileri tarafından verilen seminerlerde dünyadaki kaynakların sınırlı olduğu, bilinçli tüketim ve doğru kullanım ile sınırlı kaynakların daha verimli olarak kullanabileceği anlatıldı. Öğretim görevlileri, sadece damlayan musluklardan, çöpe giden ekmek ve gıda maddelerinden hem ülkemizde hem de dünyadaki açlık ve susuzluk çeken binlerce kişinin ihtiyaçlarının karşılanabileceği konuları üzerinde duruldu. İsrafın önüne geçme ve bilinçli tüketim ile son bulabileceğinin vurgulandığı seminerler öğrenciler tarafından ilgi ile karşılandı.

Seminerler sonunda seminerlerde görev olan öğretim görevlilerine ve KYK Ağrı İl Yurt Müdürü ve diğer yurtların müdürlerine teşekkür mahiyetinde çerçeveli Fidan Sertifikası hediye edilerek farkındalık oluşturuldu. Öte yandan 22 Nisan'da saat 13.00'te "Köklerimiz Bu Topraklarda" sloganıyla tüm Türkiye'de eş zamanlı gerçekleştirilecek Fidan Dikimi etkinliği hakkında da öğrencilere bilgi verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.