14 Eylül 2019 Cumartesi 21:12
Ağrı'lı Genç Polis Memuru Recep Taşdemir Vefat Etti! ( Güncellendi )

Adapazarı’nda bir ay önce göreve başlayan polis memuru Recep TAŞDEMİR, baba evindeki odasında tabancasının ateş alması sonucu vefat etti.

Ağrı'lı Genç Polis Memuru Vefat Etti!

Olay sabah saatlerinde Adapazarı Karaköy Mahallesi’ndeki evde meydana geldi. Kocaeli emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Ağrılı genç polis memuru Recep TAŞDEMİR hafta sonu izninde baba evine geldi. Recep TAŞDEMİR'in odasından sabah saatlerinde silah sesi duyan yakınları odaya koştu. Kapıyı açan yakınları Recep TAŞDEMİR'in kanlar içinde yattığını görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde genç polis memurunun hayatını kaybettiği belirlendi. Polis memurunun cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga götürüldü.

Genç Polis Memuru Recep Taşdemir'in Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Polisi olarak göreve başladığı öğrenildi.

Ailesi Olay İntihar Değil Kaza

Merhum Recep Taşdemirin ailesi ile yaptığımız telefon görüşmesinde, Adapazarındaki basın yayın organlarının olayı araştırmadan intihar olarak haber geçtiklerini söyleyen aile yakınları gerekli düzeltmeleri yapamaları için yasal işlemleri başlattıklarını , Recep Taşdemir'in İntihar değil kaza ile silahın patlaması sonucu vefat ettiğini belirttiler.

Recep TAŞDEMİR'in  Adapazarı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 15.09.2019 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Allah mekanını cennet etsin Sakarya'daki haber yayınlarını düzeltmeleri iş bekliyorum yiyeni intihar etmedi 5 vakit namaz kılan hiç bir sorunu yoktu Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 2019-09-15 12:31:52

Avatar
Insafli bakış 2019-09-15 16:15:43

Recebi ağrıda birçok kişi tanır. Recep intihar edecek biri değil. Muhtemelen kazayla oluştur. Allah taksiratini affetsin mekanı cennet olsun inşAllah.

Avatar
Efe 2019-09-15 18:52:51

Çok değerli bir kardeşimizdi.Allahtan kendisine rahmet acılı ailesine de sabırlar diliyorum.Canım kardeşim bu ölüm sana yakışmadı.

Avatar
Yasin 2019-09-15 23:36:50

Medya oturup ancak asparagas haber yapar. Recep kardeşim ile vefatından bir gün evvel telefonla görüştük hatta sık sık görüşüyorduk hiç bir problemi de yoktu. Kaza ile olduğu kanaatindeyiz. Rabbim mekanını cennet eylesin inşAllah

Avatar
AliRıza Bayram 2019-09-16 00:08:11

Canım yiyenim mekanın cennet olsun

Avatar
Harun 2019-11-04 22:02:50

Silahı yaralanma ne...intihar etmiş iste