27 Kasım 2019 Çarşamba 14:38
Ağrı'lı Genç Yazılımcı Hüseyin DEMİR'e MİSMED'den Ödül

MİSMED Sosyal Medya Derneği tarafından düzenlenen Prof.Dr. Fuat Sezgin Sosyal Medya Ödülleri gecesinde, Torbalı’da yaşayan, milli savunma alanında önemli işlere imza atan genç yazılımcı Hüseyin Demir, MİSMED Sosyal Medya Derneği yöneticileri tarafından ödüle layık görüldü.

Geliştirdiği milli harp silahları ve yapay zeka yazılım projeleri nedeniyle ödüle layık görülen Demir, konuşmasında da yerli yazılıma vurgu yaptı.

Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi’nde Prof.Dr. Fuat Sezgin adına atfedilen gecede Mustafa Armağan, Sevda Türküsev, Sabri Balaman, Şenol İpek gibi isimler de ödüle layık görüldü.

DEMİR: TERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Değerli isimlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Hüseyin Demir; “Bütün çabamız gittiği yere medeniyet götüren bir toplumun evlatları olarak elimizden geldiğince yurt dışından teknoloji transferi değil de kendi ürettiğimiz milli silahlarımızla, yerli yazılımlarımızla dünyaya örnek olmalıyız. İnşallah bu konuda terlemeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet KARAÖRDEK 2021-09-10 14:26:57

Ağrı'da belediye başkanı olacak adam ama önce biraz geliştirmesi lazım kendini savunma sanayi diyip duruyor anca lafta Torbalı'da gezmekten başka bir şey yaptığı yok.