24 Eylül 2018 Pazartesi 16:51
Ağrı'lı İşçi Halis Dursun İhmal Kurbanı Oldu!

Ağrı'nın Eleşkirt İlçesinde Değirmenoluğu Şamyan Köyünden Halis Dursun (35) ihmal kurbanı oldu. 

Görgü tanıklarının ifadelerine göre Kendisine ait kamyonu ile İzmir’in Bayraklı İlçesi Laka Köyü yakınlarında inşaatı devam eden şehir hastanesinin harfiyat işlerinde çalışan Halis Dursun Firma yetkililerinin çalışma Ağrı’nın sahasında hiçbir önlem almaması sebebi ile harfiyat boşaltırken aracının takla atması sonucu feci şekilde can verdi.

5 çocuk babası Halis Dursun’un eşinin 6. Çocuğa hamile olduğu öğrenilirken görgü tanıkları olayı şu şekilde özetledi. 20 mertelik uçuruma boşaltılan harfiyat için boşaltılacak alanda hiçbir önlemin alınmaması ve yönlendirenin bulunmaması sonucu geri geri giderken uçurumun kaygan toprak zemini ile tekerlek temasında bulunan Halis Dursun yönetiminde ki kamyon harfiyatını boşaltmak için tamperini yükseltince ağırlığın arka tarafa yüklenmesi üzerine arka tekerlekler boşluğa düştü.

Arka tekerleklerin boşluğa düşmesi ile birlikte kamyon ters dönerek 20 metrelik uçurumda sert bir şekilde zemine çakıldı.Araçta bulunan Halis Dursun çarpmanın şiddeti ile olay yerinde can verdi. Dursun’un yakınları olayın gerçekleştiği bölgede hiçbir güvenlik tedbiri alınmadığı uyarıcı levhaların bulunmadığı ve aracı yönlendirecek çalışanın olmadığını olayın ihmal sebebi ile meydana geldiğini iddia ettiler. Bu gün sabah saatlerinde gerçekleşen kaza sonrası Halis Dursun’un cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp kurumuna götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.