07 Aralık 2017 Perşembe 16:47
Ağrı'lı Milli Boksör Bayram Malkan Şampiyon Oldu

Milli Boksör Bayram Malkan Turnuva Şampiyonu Oldu

Ağrı’lı Milli Boksör Bayram Malkan, 26 Kasım 2017 tarihinde Bursa’da düzenlenen Türkiye ve Rusya’dan milli boksörlerin katıldığı özel boks müsabakasında Türkiye’ye temsil eden Ağrı’lı Milli Boksör Bayram Malkan, 5 rus rakibine ringi dar etti. Rakiplerini tek tek yenen Malkan turnuvanın şampiyonu oldu.

İl Müdürü Alp’e Ziyaret

Turnuva şampiyonu Bayram Malkan ve antrenörü Volkan Sarı, şampiyonluk kupası ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’ı ziyaret etti.

Sporcuyu ve antrenörünü tebrik eden İl Müdürü Alp; Ağrı’da böyle azimli ve başarılı sporcuların yetişmesinden dolayı mutluyuz. Sporcularımızın gerek ülkemizde gerekse yurt dışında başarı elde etmeleri Ağrı’da tüm spor camiası tarafından alkışlanıyor. İlimizi ve ülkemizi Bursa’da en iyi şekilde temsil edip, bizlere bu gururu tekrardan yaşatan milli sporcumuz Bayram Malkan’ı ve antrenörü Volkan Sarı’yı tebrik ediyorum. İnşallah sporcularımız Ülkemizde ve yurt dışında başarıları ile ses getirmeye devam edecektir. Bizlerde İl Müdürlüğü olarak spora ve sporcuya desteğimiz her zaman olacaktır dedi.

Son Güncelleme: 07.12.2017 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TANER 2017-12-08 09:38:11

HELAL SANA