21 Eylül 2019 Cumartesi 23:54
​Ağrı'lı STK’lardan Siyonist Rejime Tepki Yağdı

İşgalci siyonistlerin, Kudüs ile Ramallah arasındaki Kalendiya kontrol noktasında sivil, 6 çocuk annesi masum bir Filistinli kadını vahşice katletmesine tepkiler devam ediyor.

Ağrı’daki STK temsilcileri, işgalci çetelerin zulümlerine tepki göstererek, Müslümanları birlik olmaya çağırdı.

İşgal rejiminin yaptığı katliama karşı Müslümanların sadece lanetlemeyle kaldığını belirten İHH Ağrı Şubesi Başkanı Kerem Engin, tepkinin lanetlemenin ötesine geçilmesi gerektiğini belirtti.

Engin, "İsrail terör devletinin rutin olarak yaptığı ve artık hemen hemen bütün toplumun ne yazık ki bütün İslam ümmetinin daha artık bağışıklık kazandığı ve alışageldiği bir durum ile karşı karşıyayız. Kelimelerin anlamının çok da kalmadığı bir noktadayız. Batı Şeria da işgal güçleri tarafından sözde 'eylemci terörist' olduğu 50 yaşında 6 çocuklu bir kadın polisler tarafından yani çok daha farklı yollar ve yöntemlerle etkisiz hale getirilebilecek kendisine zarar verilmeyecek yollarla durdurulabilecekken katledilmesine hepimiz şahitlik ettik. Bu ne ilktir ve nede sondur.

Batının barış söylemlerinin israil için bir öneminin olmadığını görüyoruz. Bu eylemi lanetliyoruz. Maalesef sadece lanetliyoruz. Keşke daha fazla bir şey yapabilsek. Keşke aramızdaki nifakın azalmasına vesile olsa bu acılar. Halkı Müslüman olan bütün Devlet başkanlıları buna tepki göstermeli. Yoksa bunun sonu gelmeyecek." dedi.

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Başkanı Arif Yılmaz ise Filistinli anneye sıkılan kurşunun tüm İslam alemine sıkıldığını belirtti.

Yılmaz, "Malumunuz içler acısı bir durum. Belki ilk değil belki son da değil. Umudumuz son olması. İsrail’in Filistinlilere yaptıkları göz önünde. Evlerin içine kadar girmeleri Gazze’de bomba saldırıları vs. çok şey var. Annemize sıkılan kurşun bütün İslam alemine sıkılmıştır. Sadece bir şahsa sıkılmamıştır. Bütün İslam aleminin sessizliği öncelikle sorulması gereken sorudur. Maalesef ümmetin içindeki bu parçalanmışlık, tefrikaların işin içinden çıkılmaz bir hal alması bunları cesaretlendirmiştir. Kesinlikle bunların cesareti buradan gelmektedir. Rabbimiz bu annemize Firdevs Cennetinden faydalandırsın."
https://ilkha.com/guncel/agridaki-stklardan-siyonist-rejime-tepki-104813

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent Kahraman 2019-09-22 23:40:34

Keşke kendi ülkenizde olan katliamlara da bu kadar hassas olsanız amma ve lakin mesele Filistin olunca soguslediginiz yığınların gazını alıp ruhsuz ruhunuzu mastürbe ediyorsunuz. Taptiginiz para olunca israille ticaret tam tıkır