10 Haziran 2017 Cumartesi 14:20
Ağrı Merkez Köylerinde kadınlara yönelik eğitimler devam ediyor

Ağrı'da kadınlara yönelik eğitimler

Ağrı Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Erdemli Nesiller Mutlu Aile ile Başlar" projesi kapsamında kentteki bayanlara yönelik çeşitli eğitimler veriliyor.

Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Ağrı Valisi Musa Işın'ın talimatı ile merkeze bağlı mahallerde ve köylerde düzenlenen, Vali Musa Işın'ın eşi Tuba Işın'ın bizzat katıldığı programlarda, alanında uzman psikolog ve eğitmenler tarafından kadınlara, "Etkili Ebeveynlik", "Sağlıklı Kadın" ve "Sağlıklı Çocuk Eğitimleri" veriliyor.

Ayrıca uzman doktorlar tarafından ücretsiz kanser taramaları yapılıyor.

Merkeze bağlı Eliaçık köyünde düzenlenen programa katılan Tuba Işın köylü kadınların büyük sevgi ve ilgisi ile karşılandı.

Tuba Işın, burada yaptığı konuşmada, ilk olarak mahallelerdeki bayanlara yönelik eğitimler verdiklerini, artık köylerde de bu eğitimleri vereceklerini söyledi.

Daha sonra köylülerin sıkıntılarını dinleyerek not alan Tuba Işın, aldığı notları Vali Musa Işın'a ileteceğini söyledi.

agri-merkez-koylerinde-kadinlara-yonelik-egitimler-devam-ediyor.jpgagri-merkez-koylerinde-kadinlara-yonelik-egitimler-devam-ediyor-001.jpgagri-merkez-koylerinde-kadinlara-yonelik-egitimler-devam-ediyor-002.jpgagri-merkez-koylerinde-kadinlara-yonelik-egitimler-devam-ediyor-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.