25 Ocak 2019 Cuma 13:23
Ağrı Merkezli 12 İlde FETÖ Operasyonu!

Ağrı merkezli 12 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 16 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Ağrı, İstanbul, Samsun, Gaziantep, Tokat, Van, Hatay, Adıyaman, Iğdır, Şanlıurfa, Siirt ve Batman'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 kişi, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki sorgularının ardından sulh ceza hakimliğine çıkartılan zanlılar, adli kontrol şartıyla salıverildi.

Örgütün mahrem yapılanmasına yönelik operasyonda, aktif görevdeki bir imam hatip ortaokulu müdür yardımcısı, 8 infaz koruma memuru, 2 zabıt katibi, 2 sivil vatandaş ile birer sağlık teknikeri, sosyolog ve nüfus memuru örgüt üyesi oldukları iddiasıyla yakalanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.