21 Aralık 2017 Perşembe 10:27
Ağrı Milletvekili Dirayet Taşdemir Fişleme Olayını Meclise Taşıdı

HDP Ağrı Milletvekili Hidayet Taşdemir, Ağrı’da ki fişleme olayını meclis gündemine taşıdı.  Meclis tutanaklarına yansıyan konuşmada Taşdemir, fişleme olayının ihbarcılık yapan kişinin, vatan millet sevgisi dolayısı ile değil, kendisi ile alakalı bir meseleyi kapatmak için ihbarcılık yaptığını söyledi.

Taşdemirin konuşmasının bir kısmı şöyle;

“Değerli arkadaşlar, dün Ağrı'da bir bürokrat Ağrı halkını teker teker fişlemiş. Bu fişleme olayı nasıl açığa çıktı? Basına yansıdı, belki sizlerle de takip etmişsinizdir. 600'e yakın kişiyi fişlemiş ama kendi bilgisayarında yapmıyor bu işlemi, başka bir bilgisayardan mail atarken bunu kapatmayı unutuyor ve bu bilgiler, dolayısıyla basına yansıyor, bizler de böylelikle öğrenmiş olduk.

Kimleri fişliyor?

Ağrılı esnafları, siyasetçileri, emekçileri… Ve fişleme notunun karşısında da ne diyor biliyor musunuz?

"Bu HDP'li, bu HDP'ye yakın, bunun HDP'ye oy verme ihtimali var." şeklinde bir fişleme görüyoruz. Ama şunu unutmayın, bir kez daha burada hatırlatmak isteriz sizlere: Bu fişlemeyi yapanlar sanmayın ki size sadakatinden dolayı bunları yapıyor ya da millet, vatan sevgisinden dolayı yapıyor.

Yani bu ihbarcılık, bu fişlemeyi yapanlar aslında bu durumu siyasal bir ranta dönüştürmüş durumda. Dolayısıyla ya yaranmacılık yapmak için ya da kendisiyle ilgili bir meselesi vardı bunu örtbas etmek için sağında, solunda olan herkesi eline kalemi alır almaz ihbarcılığa soyunuyor.  “ dedi

Son Güncelleme: 21.12.2017 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.