01 Haziran 2022 Çarşamba 11:03
Ağrı Milli Eğitim Müdürü, halk oyunu ekibi ile bir araya geldi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, ‘Doğu Anadolu Barlar Halk Oyunları Bölge Finali'nde 91.80 puan ile Doğu Anadolu Bölge birincisi olan Halk Eğitimi Merkezi Karaköse Sanat Kulübü ekibini kabul etti.

Kars'ta 28-29 Mayıs tarihlerinde düzenlenen “Doğu Anadolu Barlar Halk Oyunları Bölge Finali”nde 91.80 puan ile Doğu Anadolu Bölge birincisi olan Halk Eğitimi Merkezi Karaköse Sanat Kulübü ekibi ile müdürlükteki toplantı salonunda bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, halk oyunu ekibini başarılarından dolayı tebrik ederek bir süre sohbet etti. Ağustos ayı içerisinde yapılacak Türkiye şampiyonasında bölgeyi temsil etmeye hak kazanan halk oyunu ekibine final müsabakalarında başarılar dileyen Kökrek, halk oyunu ekibi ile bir süre görüştükten sonra toplu fotoğraf çekiminin ardından misafirlerini yolcu etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.