05 Nisan 2023 Çarşamba 02:36
Ağrı Milli Eğitim Müdürü iftarını öğrencilerle açtı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu ile birlikte il merkezindeki Ozanlar köyünde bulunan Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti. Okul yöneticileri ve öğretmenler tarafından karşılanan Kökrek, pansiyonda kalan öğrencilerle birlikte dua ederek iftarını açtı. Kökrek, iftar sonrası okul yöneticileri, öğretmenler ve personellere teşekkür etti. Daha sonra pansiyonda kalan öğrencilerle bir araya gelen Kökrek, öğrencilerle sohbet edip istek ve taleplerini dinledi. Öğrencilerin hedeflerine ilişkin fikir alışverişinde bulunan Kökrek,"Okulunuza dört elle sarılınız, onun sizlere sunduğu bütün imkanları en iyi şekilde kullanmaya çalışınız. Öğretmenlerinizden, en iyi biçimde yaralanın. Güzelliklerle donanan o minik yürekleriniz kocaman gönüllere dönüşecektir; o pırıl pırıl beyinleriniz aydınlanarak yarınları hazırlayacaktır" dedi.

Öğrencilere ders çalışmaları ve kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulunan Kökrek, öğrencilerden gelen sinema talebini geri çevirmedi, şube müdürü Selahattin Bilgiç'i telefonla arayarak pansiyonda kalan 145 öğrencinin en kısa zamanda sinemaya götürme talimatını verdi. Sinema talebinin yerine gelmesinin sevincini alkışla gösteren öğrenciler, sinema için Kökrek'e teşekkür etti. Kökrek, daha sonra okulda incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme: 05.04.2023 02:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.