02 Nisan 2022 Cumartesi 14:14
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, Hamur ve Diyadin ilçelerini ziyaret etti

İlçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, ilçe milli eğitim müdürlerinden ilçelerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra ilçelerdeki okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Kökrek, öğrenci ve öğretmenlerin istek ve taleplerini dinledi. Okullarda incelemelerde bulanan Kökrek, ilçelerde görev yapan okul müdürleri ile 8 ve 12 sınıf öğrencilerine yönelik Kazanım Değerlendirme Sınavını değerlendirdi. İl merkezi ve ilçelerdeki okul müdürleri ile kentin akademik yönden ilerleyişinin fotoğrafını çekmeye çalışan Kökrek, eğitime yapılan yatırımların bir ülke ve millet için en önemli yatırım olduğunu belirtti.

Kentin eğitim kalitesini yükseltmek için sivil toplum kuruluşları, okul yöneticileri, veli, öğretmen ve öğrencilerle birlikte hareket ettiklerini dile getiren Kökrek,”Ağrı’nın eğitim başarısını bütün paydaşlarımızla el ele, gönül gönüle vererek üst seviyelere çıkarmak için çalışıyoruz. Şehrimizde eğitime gönül verenlerle, karşılıklı içten sevgi ve sorumluluk duyguları ve işbirliği prensibiyle, eğitimde daha başarılı bir noktaya geleceğimize inanıyorum”dedi.

Kökrek, daha sonra Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Anahtar Kelimeler:
HamurDiyadinAğrı Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.