23 Nisan 2022 Cumartesi 02:26
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek'in 23 Nisan mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, mesajında, şanlı tarihimizde büyük bir yere ve öneme sahip olan 23 Nisan 1920 tarihinin aynı zamanda milletin ve devletin geleceği açısından da büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

102 yıldır yaşanan bu coşkunun, aziz milletin inancını ve iradesini ortaya koyduğu gibi, millet olmadaki bilincini ve hayata bakış açısını da yansıttığını dile getiren Kökrek,"Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bugünü tüm dünya çocuklarına armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılar sunarım"dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.