23 Kasım 2021 Salı 16:25
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek’in 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, mesajında, milletin aydınlık geleceği ve en değerli varlığı olan çocuklarını emanet ettiği öğretmenlerin, yılmadan ilk günkü aşk, şevk ve heyecanla bireyleri yetiştirerek geleceği şekillendirdiğini belirtti.

İnsanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleğinin öğretmenlik olduğunu dile getiren Kökrek,”Öğretmenlik mesleği bir insan yetiştirme sanatıdır, önemini ve saygınlığını da geçmişten bugüne hiçbir zaman yitirmemiştir. Öğretmenlerin almış olduğu emaneti en iyi şekilde korumak ve yeni nesilleri yetiştirmek için gösterdiği çaba, öğretmenlik mesleğini ülkemizin en onurlu ve saygın mesleklerinden biri yapmıştır. Öğretmenlik emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslektir. Cennet vatanımız, gelecekteki hedeflerine dünyadaki değişime yabancı kalmadan, kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır. Ülkemizin istikbali, öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile daha da aydınlık olacaktır. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Geleceğin ışık saçan, aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.

Son Güncelleme: 23.11.2021 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.