08 Ekim 2020 Perşembe 22:25
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Tekin’den, Başarılı Öğrencilere Ödül

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Özel Doğa Anadolu Lisesinde mezun olan YKS ve AYT sınavlarında dereye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Ağrı Özel Doğa Anadolu Lisesinde düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Sebih Özden, okul korucu müdürü Engiz Eskin, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını yapan okul kurucu müdürü Engiz Eskin, okulda yürütülen çalışma ve başarılar hakkında bilgiler verdi.

Gençlere başarı yolunda tavsiyelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, "Hangi görev ve mevkilerde olduğunuz önemli değil, önce iyi bir insan olmalısınız. Zaten iyi birer insan olmayı başarırsanız, arkasından mesleki başarılar de gelecektir. Bizim yerimize geçecek ve daha iyilerini başaracak nesil sizler olacaksınız. Kazandığınız üniversitelerde sizlere başarılar dilerim" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, konuşmasının ardından katılımcılarla birlikte öğrencileri tebrik ederek, YKS ve AYT sınavlarında dereceye giren öğrencilere plaket ve ödüllerini verdi. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, "Okulum Temiz Projesi" kapsamında 2020-2021 eğitim öğretim yılının hazır hale getirilen okullar arasında yer alan Özel Doğa Anadolu Lisesinin belgesini okul kurucu müdürü Eskin'e vermesiyle ödül töreni sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 2020-10-09 02:56:10

Aynen önce iyi insan olacaksın konumuna güvenip insanlara bağırıp çığırmayacaksın nefsin için bir sürü yüzede girip kimseyi kandırmaya çalışmayacaksın,kendini kandırırsın ondan sonra zaten insanlar sana bakar onlarda başarılı olur.ilk defa bir mem müdürü eğitimci gibi konuşuyor icraat yapıyor bence tebrikler.