10 Haziran 2017 Cumartesi 12:15
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan'ın LYS mesajı

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Turan’ın LYS mesajı

 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, 10-11 Haziran ve 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan mesajında, “Geleceğimizin teminatı olan siz sevgili gençlerimizin heyecanını, azmini, sabrını, mücadelelerini ve inancını ortaya koyarak, fırsatları yakalayabilecekleri bir sınav süreci geçirmeleri en büyük dileğimizdir. Kendinize güvendiğiniz sürece aşamayacağınız hiçbir engelin bulunmadığına inanıyor ve emeklerinizin karşılığını almak için yıllardır edindiğiniz bilgi ve birikimlerinizi sınava yansıtarak başarılı olmanızı temenni ediyorum.

Kazanma inancınızın daima yanınızda olması, stres ve endişeden uzak kalabilmeniz, her zaman arzuladığınız üniversite kapısından girme hayallerinizi gerçek kılacaktır. Bu vesile ile LYS’ye girecek tüm gençlerimize başarılar dilerim”dedi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.