22 Temmuz 2021 Perşembe 19:59
Ağrı Milli Eğitim Müdürü’nü Gören Var Mı?

Haber merkezimize ulaşan bilgilere göre; Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’in sürekli olarak Ağrı dışına çıkması ve görevinin başında olmaması, öğretmenlere karşı sert davranışlar sergilemesi nedeniyle insanların kafasında soru işaretleri bırakıyor. Müdür Tekin’i Ağrı’ya Vali olarak mı atanmışlar mı veya müdür bey bu cesareti kimden, hangi siyasetçiden veya kime göre dayanarak rahat bir şekilde hareket ettiğinin merakı içindedir Ağrı halkı…

Ağrı Valisi, Ağrı Belediye Başkanı ve Ağrı’da bulunan Protokol Üyelerinin katıldığı açılışlarda, toplantılarda, etkinliklerde ve kent genelinde dâhil olmak üzere Müdür Mehmet Faruk Tekin’i Ağrı halkı ne yazık ki göremiyor.

Burada Haber sitemiz aracılığıyla Sayın Mehmet Faruk Tekin’e bir çağrıda bulunmak istiyoruz: Sayın Mehmet Faruk Tekin siz Ağrı İl Milli Eğitim Müdürüsünüz. Sizin sorumluluk isteyen bir göreviniz vardır ve bu görevi eksiksiz olarak yerine getirmekle yükümlüsünüz. Sürekli olarak il dışına çıkmanız, öğretmenlere karşı olan sert tutumlarınız ve onlara yaptığınız baskılar gün gibi aşikârdır.

Unutmayınız ki; Siz bu şehirde bir kabadayı değilsiniz? Siyasetçi hiç değilsiniz? Bir partinin il başkanı değilsiniz? Sizin tek bir göreviniz var! Bir eğitimcisiniz ve görevinizin başında olmalısınız. Yok, ben görevimin başında olmam, nede olsa maaşımı her ay tıkır tıkır alıyorum ve istediğimi yaparım derseniz eğer? Bizce bulunduğunuz görevden derhal istifa ediniz ve istediğiniz şehirde istediğiniz gibi at koşturabilirsiniz. Boyunuzu aşacak işlerden uzak durmanızda sizin için fayda vardır.

Not: Yaptığınız ihalelerde ne kadar şeffafsınız.

Örneğin: “Öğretmen Evindeki duvar kâğıtlarını” kime ve kaça yaptırdınız?

Son Güncelleme: 23.07.2021 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alii 2021-07-23 17:41:56

Hayret! merak ediyorum bu cesareti nereden bulupta haber yaptınız. Dur tahmin edeyim müdür kuyruğunda basmıştır yada menfaatinize ters gelen bir hareket yapmıştır. Burda müdürü savunmuyorum belki doğrudur görevini yapmıyordur ama haber yapılması gereken ne gerçekler var

Avatar
Bir Öğretmen 2021-07-23 17:21:37

Müdürümüz hakkında yapılan bu gerçeğe aykırı söylemleri üzüntüyle okuyorum kendisi her zaman bizim yanımızda olmuş ve sorunlarımıza her zaman çözüm bulmuştur.Burda öğretmenlik yaptığım 3 yıl boyunca eğitim adına çok güzel işler yapılmış ve öğretmenlere ilk kez bu kadar değer verilmiştir. Yapılan bu karalamalarla hiç bir yere varılmayacağını düşünüyorum.

Avatar
Öğretmen. 2021-07-23 19:20:14

Müdürümüzle birlikte çok kez aynı ortamda bulundum farklı ilçeden gelen arkadaşlar da dahi hiç bir öğretmeni kapısında bekletmez öğretmenim diye seslenir , yazılanlar çok haksız ve yanlış olmuş umarım yanlıştan dönülür.

Avatar
Adım önemli değil 2021-07-22 23:07:45

Müdür, ücretsiz izinli öğretmenlerin başlangıcını elinden geldiğince erteliyor. Bunun sebebi olarak da devlet malının korunması görüyor. Aynı samimiyeti diğer işlerinde de görmek isteriz… Ağrı gibi küçük yerlerde müdürün önemli gün ve gecelerde protokolde olması daha da çok önem arz etmektedir…

Avatar
İbrahim 2021-07-23 08:56:39

Yıllar sonra da olsa biri gerçekleri yazma cesareti buldu.

Avatar
Eski Öğretmen 2021-07-23 23:01:39

İlk geldiğinde fena değildi. Asaleti aldıktan sonra kral gibi hareket etmeye başladı. Üstlerine karşı kedi, astlarına karşı arslan gibi davranışları... Twit atmaktan Eğitime zaman ayırmadığını düşünüyorum. 2.Ağrı adına kayıp 3 yıl. Eğitim adına notu:10 üzerinden 2.

Avatar
Müdür Bey 2021-07-23 23:08:33

Son 20 yıldır Ağrıdayım. Çok müdür gördüm doğal olarak. Faruk bey bana göre İl Müdürlüğü için yeterli değil.

Avatar
Kayıp yıllar 2021-07-24 02:17:47

Ağrının zaten yerlerde olan eğitimi bu dönemde sürünür hale geldi. Tweet atmakla ve ya bir kaç güzel olduğu okulları ziyaretle olmuyormuş.