03 Mart 2014 Pazartesi 16:29
AĞRI MÜFTÜLÜĞÜ 2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Ağrı Müftülüğü 2014 Yılı Kutlu Doğum Haftası İstişare Toplantısı Yaptı.

 

Toplumda Peygamber sevgisini yaymak, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı ve yardımlaşma duygusunu güçlendirmek, bu vesile ile toplumu din konusunda aydınlatıcı, İslam dininin ve Hz. Peygamber(sav)’in ahlaki öğretilerini tanıtıcı çalışmalar yapmak üzere her yıl olduğu gibi bu yıl da ihya edilecek olan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle hafta içinde yapılacak etkinlikleri planlamak üzere Ağrı İl Müftülüğünde İstişare Toplantısı yapıldı.

 

Toplantıya İl Müftüsü İzani TURAN, İl Müftü Yardımcısı Şevket DİLMAÇ, Din Hizmetleri Şube Müdürü Feyzullah SELVİ, din görevlileri ve köy muhtarları katıldı.

 

Toplantıda Peygamber sevgisine ve halkımızın Hz. Peygambere olan ihtiyacına dikkat çeken Ağrı İl Müftüsü, Kutlu Doğum Coşkusunun köylere taşınmasının isabetli bir karar olduğunu, geçen sene yapılan etkinliklerden anlaşıldığını ve köylerin bu tür etkinliğe ilgili olduğunu gördük bu yıl yine aynı şekil köylerde program yapmaya devam edeceğini dile getirdi.

 

Toplantı;“Hz. Peygamber Din ve Samimiyet” teması çerçevesinde ilgiye muhtaç kesimlere yönelik çalışmalar yapılması, yapılan etkinliklerin amaç ve hedefe uygun olması ve toplumun her kesimini kucaklaması, İl Merkezine bağlı köylerin toplamda 7 bölgeye ayrılarak etraf köylerin bu bölgelerin merkezi seçilen köylere toplanması suretiyle Kutlu Doğum Coşkusunun tüm halka yayılması gibi uygulanacak çeşitli faaliyetlerin karara bağlanması ile sona erdi.




Son Güncelleme: 03.03.2014 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.