18 Ocak 2019 Cuma 21:28
Ağrı  Müftülüğü 4-6 Yaş öğrencileri Karnelerini aldı

Minik Öğrenciler De Yarıyıl Tatiline Girdi

Ağrı İl Müftülüğü bünyesinde bulunan 2018-2019 yılı 4-6 yaş Kur’an Kursları ziyaret edildi. Ziyarete İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU, İl Müftü Yardımcısı Murat SARI ve Din Hizmetleri Kısım Şefi Seyithan KAPLAN katıldı.

2018-2019 yılı 4-6 yaş grubu 1.dönem Kur’an Kurslarımıza katılan öğrencilere ve ailelerine İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU tarafından teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Akabinde Kur’an Kurslarımıza çocuklarını gönderen ailelere ve Kurs öğreticilerine teşekkürlerini iletti.

Ağrı Belediyesi Kadın ve Aile Hiz. Müdürü Nurcan Çelik ise, İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU ve SERKA koordinatörü Ceren AVCİL katılımıyla Ağrı Belediyesi Aile Destek ve Eğitim Merkezlerimizdeki miniklerinde karne dağıtımlarını gerçekleştirdiklerini belirterek teşekkür etti.

Programın Ardından kısa bir konuşma yapan İl Müftüsü TOPÇU; 

“Bu minik yavrular bizlere emanettir. Peygamber Efendimiz küçük yaşta ki eğitime büyük önem vermiştir. Ağaç yaş iken eğilir demiş atalar. Bu toplumun Allah’ı ve Peygamberi tanıyan insanlara ihtiyacı, tahmin edemeyeceğimiz derecede çoktur. Bu da ancak bu mekânlarda elde edilir. Dinini bilen ve yaşayan insanlardan hiç kimseye hiçbir zaman zarar gelmez” diyerek sözlerine son verdi.

Son Güncelleme: 18.01.2019 21:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.