28 Nisan 2020 Salı 11:41
Ağrı Müftülüğü Karantinada kalanlara Kur'an-ı Kerim ve Kitap dağıttı

Karantinada kalanlara Kur'an-ı Kerim dağıtıldı

Ağrı İl Müftülüğü, bünyesindeki din görevlileriyle, Coronavirus ile mücadele için alınan tedbirler kapsamında evlerinden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ederken, KYK yurtlarında karantinada bulunan vatandaşların da sıkılmadan, dolu dolu vakit geçirmeleri için faaliyetlere başladı.

Ağrı İl Müftülüğü, 14 gün yurtlarda kalmak zorunda olan vatandaşlara, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından olan kitaplar hediye etti.


Karantina günlerini kitap okuyarak geçirmeyi öneren Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu şu ifadeleri kullandı:

"Kitap okumak her zaman için yapılması gereken bir etkinliktir. Özellikle içinde bulunduğumuz bu süreçte, bizlere kitap okumak için büyük bir fırsat doğmuştur. Salgın geçene kadar uyarıları dikkate alarak evlerimizden çıkmamalıyız ama evlerimizde kaldığımız zamanı da çok iyi değerlendirmeliyiz. Müftülük olarak imkanlarımız doğrultusunda KYK yurtlarında zorunlu karantinada bulunan vatandaşlarımız için kitap hediyelerinde bulunduk.

Diyanet İşleri Başkanlığımız da büyük bir kampanya başlatarak tüm DİB yayınlarında yüzde 45 indirim sağlamış ve kargo ücretini de kaldırmıştır. Ramazan ayı boyunca sürecek bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız bu imkândan faydalanabilirler.

Bu çalışmalarla hedefimiz vatandaşlarımızı kitapla buluşturmak ve tedbirlere uyarak evlerinde sıkılmadan kalmalarını sağlamaktır. Bunun için 'Evde kal, kitapla kal' diyoruz."


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.