18 Şubat 2019 Pazartesi 19:26
Ağrı Müftülüğü'nden "1 Mont 1 Bot" Kampanyasına Destek

İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU, Doğubayazıt İlçe Müftülüğü ziyaretinin ardından 15 Temmuz Şehitleri Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrencilere, öğrenci velilerine ve Kur’an Kursu hocalarına yönelik her ay düzenlenen konferans programında “Kur’an-ı Kerim Okumanın, Okutmanın ve Hafızlığın Önemi” hakkında konferans verdi.

Konferansın sonunda Doğubayazıt İlçe Müftüsü Adem ÖZDEMİR, İl Müftüsü TOPÇU’ya tablo hediye takdim etti.

Ardından Ağrı İl Müftülüğüne bağlı Doğubayazıt İlçe Müftülüğü tarafından ve Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanan “1 Mont 1 Bot” kampanyası kapsamında İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU, Doğubayazıt İlçe Müftüsü Adem ÖZDEMİR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf YARDIMCI tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere Doğubayazıt Merkez Camiinde hediyeleri takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.