13 Mayıs 2019 Pazartesi 23:04
Ağrı Müftülüğü Şehit Ve Gazi Yakınları İçin İftar verdi

Şehit Ve Gazi Yakınları İçin İftar Programı

Ağrı İl Müftülüğü Şehit aileleri ve Gazi yakınlarıonuruna iftar programı düzenledi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evinde düzenlenen iftar programına; İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU, Diyanet İşleri Başkanlık Müşaviri Selahaddin ÇELEBİ, Kanaat Önderleri, STK Temsilcileri, Birim Amirleri,İl Müftü Yardımcıları Fatih TAVLAŞOĞLU, Murat SARI,kıymetli Şehit aileleri ve Gazi yakınları katıldı.

İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU, iftar öncesi Şehitailelerini veGazi yakınlarını karşılayarakyakından ilgilendi.

İftar programı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ezanın okunması ile birlikte Başkanlık Müşaviri Selahaddin ÇELEBİ; Şehitlerimizin ve geçmişlerimizin ruhlarına dualar etti ve oruçlar açıldı. Ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın selamını iletti.

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU, iftar programına katılan şehit ve gazi ailelerine teşekkür ederek, birlikte iftar yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Teravih namazı için Üniversite Camii’ne geçildi. Teravih namazı öncesi Başkanlık Müşaviri Selahaddin ÇELEBİ Cemaate vaaz verdi. İl Müftüsü TandoğanTOPÇU teravih namazını kıldırdı.

Ardından Kredi Yurtlar Kurumu Yurtlarını ziyaret edilerek öğrencilerle hasbihâl edildi.

Diyanet İşleri Başkanlık Müşaviri Selahaddin ÇELEBİ,Ağrı Müftülüğü’ne bağlı Kuran Kurslarını İl Müftümüz Tandoğan TOPÇU’nun Rehberliğinde ziyaret ederek Kuran Kursu öğrencileri ile hasbihal etti.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.