11 Kasım 2019 Pazartesi 20:13
Ağrı Müftülüğünden Hafızlık Eğitimi Gören Öğrencilere Karadeniz Gezisi

HAFIZLARA KARADENİZ GEZİSİ

Ağrı İl Müftülüğü bünyesinde bulunan Şinasi Ünsal Yatılı Kız Kur'an Kursunda hafızlık eğitimi gören öğrencilere yönelik Trabzon, Giresun, Ordu ve Samsun İllerine tarihi ve kültürel amaçlı gezi programı düzenledi.

Ağrı İl Müftülüğü ile Samsun İl Müftülüğü ortaklığıyla organize edilerek sosyal, kültürel ve dini açıdan Öğrencilerin bilinçlenmelerine katkı sağlamak amacıyla Trabzon, Giresun, Ordu ve Samsun İllerine konaklama ve gezi programı düzenlendi. Gezi süresi boyunca gezilecek olan illerde tarihi ve dini mekânlar ziyaret edilecek.5 gün sürecek olan geziye 60 kız öğrenci, 10 Öğretici rehberliğinde yola çıktı.

Yolculukları öncesi öğrencilerle sohbet eden Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, gezerek öğrenmenin faydalarını ayet ve hadislerden örneklerlerle anlatıp bu geziyi çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyleyerek, öğrencileri dualarla uğurladı.

Son Güncelleme: 11.11.2019 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.