14 Temmuz 2017 Cuma 20:43
Ağrı Müftüsü İbrahim Gemici'den İddialara Yalanlama!

 Ağrı Müftüsü İbrahim Gemici, "Bazı basın yayın organlarında yer alan 'Müftülükten din görevlilerine tokatlı eğitim tavsiyesi' haberleri gerçeği yansıtmamaktadır." dedi.

Müftü İbrahim Gemici,  yaptığı açıklamada, bazı basın ve yayın organlarında "Müftülükten din görevlilerine tokatlı eğitim tavsiyesi " şeklinde haberler çıktığını anımsatarak, bu haberlerin kasıtlı ve müftülük ile kurumun eğitim faaliyetlerini yıpratmaya yönelik olduğunu söyledi.

Ağrı Müftülüğünün öğreticilere yönelik eğitim seminerindeki sunumunda yer alan ifadelerin, eğitimde şiddete yer verilmesini değil aksine şiddete dayalı bir eğitimin yanlışlığını ifade etttiğini dile getiren Gemici, söz konusu sunumun saygı temelli eğitime vurgu yaptığını belirtti.

Gemici, şunları kaydetti:

"Bazı basın yayın organlarında yer alan 'Müftülükten din görevlilerine tokatlı eğitim tavsiyesi' haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Nitekim sunumun devamında güven, saygı ve saygı temelli bir eğitimin önemi vurgulanmaktadır. Sunumlarda örnekler ve ifadeler baştan sona yazılmadığı, vurucu cümlelerle muhatabın ilgisinin konuya çekilmek istendiği malumdur. Kaldı ki söz konusu sunumdan mevcut haliyle bile bu şekilde bir çıkarımda bulunulması mümkün değildir."

Son Güncelleme: 18.01.2018 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.