13 Mart 2017 Pazartesi 12:43
Ağrı Mustazaflar Cemiyeti Aldıkları Yardımı Muhtaç Ailelere Ulaştırdı

Mustazaflar cemiyeti  Ağrı şubesi  Yardım komisyonu başkanı İlhami Bulan, Şubat ayı içerisinde 25 muhtaç  Aileye Toplamda 1875 TL değerinde ayni ve nakdi yardımda bulunduklarını söyledi.

Yapılan yardımlar hakkında açıklamalarda bulunan Yardım komisyonu başkanı ilhami bulan yaptıkları aylık faaliyet hakkında bilgi verdi.

Bulan; Şubat ayı içerisinde ilimiz 100 yıl, Alpaslan ve Cumhuriyet mahallelerinde tespit ettikleri 25 aileye 75 TL'lik paketleri ulaştırdıklarını söyledi. İlhami bulan  Türkiye'de en çok mağdurun bulunduğu illerin içerisinde Ağrı’nın ilk sıralarda  bulunduğunu bu durumun kendilerini üzdüğünü bunun içinde yardım severlerden aldıkları yardımları yerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlattı.

ilhami bulan muhtaç ailelerin çoğu Dul ve çalışamayacak durumda olan Ailelerden oluşmaktadır.Bundan dolayı  gerçek manada yardıma muhtaç Aileleri tespit edip Hayırseverlerin verdiği yardımları en uygun yere teslim etmeye gayret ediyoruz dedi.Hayırseverlerden topladığımız yardımları Fakir ve Muhtaç Ailelere ulaştırmaya  devam edeceklerini sözlerine ekleyen Bulan Kurumumuz Fakir ile Zengin arasında köprü görevi görmektedir.dedi

Bulan’dan Hayırseverlere çağrı

 Maddi durumu iyi olanlar ister kendileri ister bizimle beraber isterlerse de yardımlarını bize vererek yardım yapabilirler.

Yapacakları yardımları bizim tespit ettiğimiz fakir ailelere birlikte giderek yardımlarını ulaştırabilir ve yaptıkları yardımların nereye gittiğinide görebilirler.Böylece bizlerde Köprü görevimizi yerine getirmiş oluruz dedi.

agri-mustazaflar-cemiyeti-aldiklari-yardimi-muhtac-ailelere-ulastirdi.jpgagri-mustazaflar-cemiyeti-aldiklari-yardimi-muhtac-ailelere-ulastirdiagri-mustazaflar-cemiyeti-aldiklari-yardimi-muhtac-ailelere-ulastirdi.jpgagri-mustazaflar-cemiyeti-aldiklari-yardimi-muhtac-ailelere-ulastirdi-001.jpgagri-mustazaflar-cemiyeti-aldiklari-yardimi-muhtac-ailelere-ulastirdi-002.jpg

agri-mustazaflar-cemiyeti-aldiklari-yardimi-muhtac-ailelere-ulastirdi-003.jpgagri-mustazaflar-cemiyeti-aldiklari-yardimi-muhtac-ailelere-ulastirdiagri-mustazaflar-cemiyeti-aldiklari-yardimi-muhtac-ailelere-ulastirdi-001.jpgagri-mustazaflar-cemiyeti-aldiklari-yardimi-muhtac-ailelere-ulastirdi-004.jpgagri-mustazaflar-cemiyeti-aldiklari-yardimi-muhtac-ailelere-ulastirdi-005.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.